miercuri, 11 iunie 2014

idei


1128

Intoarce capetele dupa tine cu noua ta coafura coc perfecta care se potriveste noilor tendinte, pentru a fi in centrul atentiei. Coafura joaca un rol important atunci cand vine vorba de aspectul fizic, asa ca inspira-te din coafurile prezentate mai jos!
O tinuta remarcabila este combinatia dintre o coafura trendy, o tinuta in tendinte, perfecta si un machiaj adecvat evenimentului. Toate aceste detalii iti pot transforma tinuta, asa ca daca tii la stilul tau, incearca sa acorzi atentie tuturor detaliilor pentru a-ti scoate in evidenta cele mai frumoase trasaturi. Daca lucrurile simple nu te caracterizeaza, atunci urmareste coafurile propuse pentru 2011.
Cocurile de inspiratie vintage arata superb si in 2011 sunt combinatia perfecta cu tendintele inspirate din anii '70 care au navalit in lumea modei. Cocurile vintage pot varia ca stil, deci ai de ales dintr-o multitudine de posibilitati. Alura vintage este oferita de stilul clasic de coc si de abundenta de volum. Cu o tinuta formala, acest tip de coc este ideal pentru evenimentele speciale, asadar daca ai lungimea de par necesara, apeleaza la acest tip de coc vintage.
                
Femeile moderne carora nu le este frica sa iasa in evidenta, vor prefera un tip de coc mai indraznet. Aceste cocuri moderne sunt un magnet atunci cand vine vorba de atentia pe care o atrag si pot fi obtinute indiferent de textura parului, daca este drept sau cret. Ofera-i parului mai multa drama cu o coada de cal inalta, dreapta sau un coc modern. Mareste volumul cat poti de mult si include niste cozi impletite pentru o alura unica coafurii, sau combina cocul cu o coafura dezordonata, sexy.
             
Daca eleganta clasica te atrage cel mai mult, atunci fa un coc simplu, care emana perfectiune pura. Aceste cocuri sunt ideale pentru evenimente formale si iti pot sublinia frumusetea. Obtine o imagine sexy si eleganta si apeleaza la o coada supradipemsionata, un coc dezordonat, sau o coafura simpla, inalta, cu mult volum, pentru ca volumul este cheia noilor tendinte in privinta coafurilor.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu