miercuri, 11 iunie 2014

impletituri

Impletituri de vara in 3 pasi


Impletituri de vara in 3 pasi
De cate ori nu ti s-a intamplat sa fii in criza de timp care sa nu iti permita sa ajungi la timp unde trebuia? Sau sa astepti o gramada la un salon de frumusete doar pentru a fi dezamagita daca nu de coafura in sine, macar de efectul scurt al acesteia? 

Cate batai de cap ti-au dat stilurile sofisticate si produsele de par prea des folosite si in cantitati prea mari? Pentru cele care ofteaza a aprobare, avem o recomandare in aceasta vara - coafuri impletite in trei pasi!

Coafura impletita a la Heidi sau Iulia Timosenko este chiar usor de realizat. Trebuie doar sa ai dexteritate in impletirea a doua cozi de aceeasi lungime si grosime. Incepe prin a peria bine parul si a-l imparti in doua parti egale, apoi impleteste foarte strans doua cozi laterale. 

foto

Regula de baza a impletiturii clasice este ca trebuie sa adaugi pe rand suvitele din exterior peste suvita care este in mijloc. Apuca suvita din stanga si trece-o peste suvita din mijloc. Apuca suvita din dreapta si trece-o peste suvita din mijloc. Procedeaza in acest mod pana ce termini toata coada de impletit. 

foto


La final tot ce trebuie sa faci este sa aduci cozile impletite inspre crestetul capului si sa le prinzi una langa alta, folosind agrafe. Look-ul trebuie sa fie cat mai curat, fara fire de par care strica” aranjamentul” asa ca iti recomandam sa exersezi pana il vei obtine. 

Parul impletit stil cascada e usor de realizat daca urmezi pasii impletiturii spic, incepand din lateral si cu o singura suvita simpla, dar in loc sa adaugi o noua sectiune de par suvitei din partea stanga, sa lasi suvita libera si sa continui doar cu sectiunea noua de par! 

foto

Parul impletit nu isi pierde din senzualitate in nici un anotimp, pregateste-te sa incerci o coafura de petrecere in stil romantic! Exista nenumarate variante extrem de elegante pentru seara: poti construi un coc modern neomogen, in spatele capului. Impleteste parul asimetric si creeaza o imagine usor neglijenta. Inainte de a-l prinde, separa o suvita de la ceafa de restul parului si las-o libera, apoi impleteste-o si infasoar-o in jurul bazei cocului.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu